Γεια χαρά, βλέπετε το Forum σαν επισκέπτης
Παρακαλώ συνδεθείτε η εγγραφείτε για να συμμετέχετε. Σύνδεση - Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Τι δίνουν στα μπαρ;
(1 σε σύνδεση με το Forum) (1) Επισκέπτης
Τα μηνύματα με Greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία γιατί ως γνωστό στη γλώσσα του Internet είναι σαν να φωνάζετε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Τι δίνουν στα μπαρ;
Τι δίνουν στα μπαρ; 2 χρόνια, 12 μήνες πριν  
Μια παρέα, πολύ κοντινή μου βρέθηκε να διασκεδάσει σε ένα νυχτερινό κέντρο, πολύ διάσημο στην Αθήνα με όνομα, που είχε ένα ωραίο μουσικό σχήμα, από γνωστούς καλλιτέχνες. Από την παρέα όποιοι ήπιαν κρασί, δεν είχαν πρόβλημα, αλλά εκείνοι που ήπιαν βότκα, έχασαν τον κόσμο. Και δεν μιλάω για ποσότητα. Μία εκ'των κυριών, η πλέον κοντινή μου, ήπιε ελάχιστη βότκα (το μπουκάλι ήταν ασφράγιστο), αραιωμένο με λεμονάδα και νερό και ένιωσε με την πρώτη γουλιά, ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά από λίγο, σχεδόν δεν ήξερε τι έλεγε, ενώ οι υπόλοιποι ή έκαναν εμετό ή βρέθηκαν στην ίδια ή και χειρότερη κατάσταση. Όλα τα άτομα ήταν κοντά και άνω των σαράντα, και διερωτάμαι τα εξής, επειδή είχα χρόνια να ενημερωθώ για την νυχτερινή ζωή: συμβαίνει σε όλα τα κέντρα αυτό; τι πίνουν τα παιδια; τι θα πίνουν τα παιδιά μου σε δέκα χρόνια; συναντάτε τέτοια φαινόμενα στα Χανιά; και τέλος πάντων αξίζει τον κόπο;
vassilios
Θαμώνας
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άνδρας mvassanta Γενέθλια: 10/03
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι δίνουν στα μπαρ; 2 χρόνια, 12 μήνες πριν  
Και για να συμπληρώσω, μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατί δεν είναι ας πούμε μπαράκι, γνωστό ή άγνωστο, ορθάδικο που λένε, αλλά ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο.....
vassilios
Θαμώνας
Φύλο: Άνδρας mvassanta Γενέθλια: 10/03

Βασίλη στον βωμό του κέρδους όλα ειναι πιθανά..
με την κρίση τώρα σίγουρα οι καταστηματάρχες σκαρφίζονται ένα σωρό ιδέες πως να βγάλουν παραπάνω και ας είναι αυτό εις βάρος των ανυποψίαστων πελατών!
δεν εμπιστεύομαι κανέναν.για άλλο πληρώνεις άλλα σου δίνουν.όσο για τά ποτα ανέκαθεν κυκλοφορούν φήμες για τις λεγόμενες μπόμπες που όλοι έχομε ακούσει..η νοθεία σε όλα τα επίπεδα πάει σύννεφο.τα πάντα ειναι ανεξέλεγχτα!καλά θα κάνομε να καθόμαστε στο σπιτάκι μας για να μην καταλήξομε σε νοσοκομεία απο τα δηλητηρια που σερβίρουν εδώ και εκεί.
προσωπικά δεν πηγαίνω στις λεγόμενες αοιδούς που πρέπει να ταλαιπωρηθώ δυο μέρες πρίν και δύο μετά.τα γούστα μου ειναι διαφορετικα.τι να πώ.ας πίνει ο κόσμος αναψυκτικά.τι και άν ειναι επώνυμο το μαγαζί και ονομα ο τραγουδιστής? τον ρόλο παίζει ο καταστηματάρχης για το πώς θα χειριστεί την υγεία μας και τα νεύρα μας...δεν ξέρω κανέναν που να ειναι ευαίσθητος περί του θέματος..
renata
Chania Maniac
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 01/01
Nothing lasts for ever!

Το να σερβιρει ενα μαγαζι μπομπες ειναι καθαρα θεμα ιδιοκτητη,μονο που αν την πατησης μια φορα δεν ξαναπας ποτε ουτε εσυ ουτε οι υπολοιποι γνωστοι σου,ετσι γινεται δυσφημηση,και δεν τους συμφερει.
Φυσικα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις στον κανονα ειτε μικρο μαγαζι ειτε μεγαλο,δυστυχως.
Αν και τον τελευταιο καιρο τετοιου ειδους εξοδα σπανιζουν για μενα.
Δεν γνωριζω ποση ζημια μπορει να παθει καποιος αμα πιει μπομπα,αλλα μουχει τυχη και ολη την αλλη μερα ημουνα αρρωστος.
Αν βρεθω σε ενα μαγαζι που δεν μου γεμιζει το ματι θα παρω μπυρα για σιγουρια.
Την νεολαια μας ο θεος να τη φυλαει,και να τους βαζουνε μυαλο οι γονεις απο το σπιτι.
xenos
Μέλος

Απ: Τι δίνουν στα μπαρ; 2 χρόνια, 11 μήνες πριν  
δυστυχως το σερβιρισμα μπομπας (ισως θα επρεπε να το λεμε μολοτοφ που ειναι και πιο επικαιρο), ειναι γνωστη κατασταση.
ο καταναλωτης που παραγγελει μπουκαλι, πρεπει να το δεχεται μονο αν ανοιχθει μπροστα του... διαφορετικα εχει δικαιωμα να το επεστρεψει!
zinovia
la vita è bella
Νέο μέλος
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: chania Γενέθλια: 01/01

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας