Γεια χαρά, βλέπετε το Forum σαν επισκέπτης
Παρακαλώ συνδεθείτε η εγγραφείτε για να συμμετέχετε. Σύνδεση - Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

λιγο πριν το τελος του 2008
(1 σε σύνδεση με το Forum) (1) Επισκέπτης
Τα μηνύματα με Greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία γιατί ως γνωστό στη γλώσσα του Internet είναι σαν να φωνάζετε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: λιγο πριν το τελος του 2008
λιγο πριν το τελος του 2008 3 χρόνια, 1 μήνα πριν  
..ειπα και εγω ..παει , τελειωσε το 2008 τη βγαλαμε καθαρη ..εμ...τι να το πω ?ανοιγω το γραμματοκυβωτιο και πεφτει στα χερια μου ενα δωρακι απο τον ΟΤΕ..πηγα να χαρω ,λεω να επιτελους ηλθε ειδοποιηση οτι θα βαλουν επιτελους γραμμη, θα εχω τηλ πρωτοχρονιατικα..Ανοιγω το φακελο και ευτυχως η γη κοντα ηταν..πληρωμη λεει...154 ευρω..Πληρωμη?μα δεν εχω τηλ γμτ.
Αρχιζω να μαρσαρω μυαλο και γλωσσα,να πω την αληθεια εψαξα και για μαγκουρα αλλα δεν βρηκα,και παω στα γραφεια ΟΤΕ.
Λεω.ευγενικοαγριουτσια..κοιτατε..εδω στο λογαριασμο, μου χρεωνεται τελη κονεξ, adsl απο 1/12/2008-ως 31/1/2009 ενω δεν υπαρχει γραμμη, συνδεση..Η κυρια πατα ενα κουμπι στο κομπιουτερ , λεει,,ναι δεν εχει γινει η μεταφορα που εχετε δηλωσει απο 1/12 δεν υπαρχει γραμμη, αλλα οταν γινει η μεταφορα θα σας αφαιρεθουν απο τον επομενο λογαριασμο..
Μα γιατι κυρια μου αφου βλεπετε οτι δεν εχω συνδεση πιστωνεται το λογαριασμο? και αν κανει ο οτε 6 μηνες να φερει τη γραμμη εγω θα πληρωνω τη μελλοντικη χρηση του κονεξ που μπορει να διακοψω κιολας?
Δεν ξερω τι να σας πω,,ετσι ειναι η διαδικασια..απαντα η υπαλληλος
Ναι??? Θα ξαναλθω μαζι με αλλους την αλλη φορα και τη διαδικασια βιτρινας θα την μαθετε καλα φανταζομαι....
θα κατσω να δω ποιο κινητο μου αρεσει να το εχω κατα νου...
ELEFTERIA
και ειχαμε ονειρα κρυμμενα στο μαξιλαρι μας
Θαμώνας
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: ηρακλειο Γενέθλια: 02/05
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: λιγο πριν το τελος του 2008 3 χρόνια, 1 μήνα πριν  
ELEFTERIA :
..ειπα και εγω ..παει , τελειωσε το 2008 τη βγαλαμε
Ναι??? Θα ξαναλθω μαζι με αλλους την αλλη φορα και τη διαδικασια βιτρινας θα την μαθετε καλα φανταζομαι....
θα κατσω να δω ποιο κινητο μου αρεσει να το εχω κατα νου...

τα πανω κάτω δηλαδή!και εγώ θέλω να αλλάξω κινητό!!
αλήθεια ειναι απίστευτοι! ξέρεις τι κατάλαβα τελικά?οτι γουστάρει ο καθένας κάνει..όλοι θέλουν προπληρωμή! εμάς μας τα σκάει κανένας από πρίν,ή μας βγάζουν την πίστη ειδικά εσάς να πάρετε κανένα φράγκο!
τελικά χρειάζεται τσαμπουκάς,όχι μην τα πληρώνομε αυτά τα κ-----α.εγώ παντως με την forthnet δεν ειχα προβλημα τέτοιο.μου ήρθε ο λογαριασμός δύο μήνες μετά με ότι είχαμε συμφωνήσει στο 2play.
renata
Chania Maniac
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 01/01
Τελευταία διόρθωση: 06/01/2009 06:09 από renata.
Nothing lasts for ever!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας