Γεια χαρά, βλέπετε το Forum σαν επισκέπτης
Παρακαλώ συνδεθείτε η εγγραφείτε για να συμμετέχετε. Σύνδεση - Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Αστικά λεωφορεία.
(1 σε σύνδεση με το Forum) (1) Επισκέπτης
Τα μηνύματα με Greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία γιατί ως γνωστό στη γλώσσα του Internet είναι σαν να φωνάζετε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Αστικά λεωφορεία.
Αστικά λεωφορεία. 3 χρόνια, 1 μήνα πριν  
Πολλές φορές μου έχει τύχει να "κολάω" σε δρόμους της πόλης για αρκετή ώρα,και αιτία? τα τεράστια λεωφορεία που κινούνται εντός πόλεως.
συνήθως είναι μισοάδεια,ή έχουν ελάχιστους επιβάτες.στους κεντρικούς δρόμους,που συνήθως ειναι διπλοπαρκαρισμένα άλλα οχήματα,σταματούν εντελώς την κυκλοφορία,γιατί κάνουν απεγνωσμένες μανούβρες να περάσουν.
οι δρόμοι ειναι που είναι στενοί.παρκαρισμένα επιβατικά οχήματα δεξιά και αριστερά υπάρχουν σχεδόν πάντα.
και λέω δεν θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν και μικρότερα λεωφορεία πιό ευέλικτα για την μικρή μας πόλη,που θα πήγαιναν και πιο άνετα στον προορισμό τους,και δεν θα δημιουργούσαν κομφούζιο κυκλοφορίας στο παραμικρό εμπόδιο?
renata
Chania Maniac
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 01/01
Nothing lasts for ever!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Αστικά λεωφορεία. 3 χρόνια, 1 μήνα πριν  
renata :
Πολλές φορές μου έχει τύχει να "κολάω" σε δρόμους της πόλης για αρκετή ώρα,και αιτία? τα τεράστια λεωφορεία που κινούνται εντός πόλεως.
συνήθως είναι μισοάδεια,ή έχουν ελάχιστους επιβάτες.στους κεντρικούς δρόμους,που συνήθως ειναι διπλοπαρκαρισμένα άλλα οχήματα,σταματούν εντελώς την κυκλοφορία,γιατί κάνουν απεγνωσμένες μανούβρες να περάσουν.
οι δρόμοι ειναι που είναι στενοί.παρκαρισμένα επιβατικά οχήματα δεξιά και αριστερά υπάρχουν σχεδόν πάντα.
και λέω δεν θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν και μικρότερα λεωφορεία πιό ευέλικτα για την μικρή μας πόλη,που θα πήγαιναν και πιο άνετα στον προορισμό τους,και δεν θα δημιουργούσαν κομφούζιο κυκλοφορίας στο παραμικρό εμπόδιο?

..εγω παλι λεω πως τα μικροτερα λεωφορεια θα αφηναν χωρο για διπλοπαρκαρισμενα ιχ,,,,αμφιβαλεις?
ELEFTERIA
και ειχαμε ονειρα κρυμμενα στο μαξιλαρι μας
Θαμώνας
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: ηρακλειο Γενέθλια: 02/05

ELEFTERIA :
renata :

μη μου λές τέτοια...άρα δηλαδή το γράψιμο μένει?? η κλίση?μόνο έτσι καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί??
renata
Chania Maniac
Nothing lasts for ever!

renata :
ELEFTERIA :
renata :

μη μου λές τέτοια...άρα δηλαδή το γράψιμο μένει?? η κλίση?μόνο έτσι καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί??

..Ρενατα..μονο εσυ και εγω πληρωνουμε τις κλισεις αμα μας γραψουν..οι αλλοι τις σβηνουν και το ξερεις...μια ο κουμπαρος μια ο συντεκνος, μια ο βουλευτης και το σβισιμο παει συννεφο,,,,εσυ που δεν εχεις βουλευτη και κουμπαρο σαν και εμενα,μας βλεπω στα ταμεια του δημου να τα σκαμε...
ELEFTERIA
και ειχαμε ονειρα κρυμμενα στο μαξιλαρι μας
Θαμώνας
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: ηρακλειο Γενέθλια: 02/05

υπάρχουν ακόμα κουμπάροι και βουλευτές εν ενεργεία?
νόμιζα οτι έχει γίνει κάθαρση!!!!
δεν τους κάνω την χάρη να πληρώνω και τέτοια κ-----α!!! πηγαίνω παντού με το πεζώ 2.
μια αλλη λύση ειναι να κάνομε κονέ με τους καλόγερους της αγίας τριάδας!!
renata
Chania Maniac
Nothing lasts for ever!

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας