Γεια χαρά, βλέπετε το Forum σαν επισκέπτης
Παρακαλώ συνδεθείτε η εγγραφείτε για να συμμετέχετε. Σύνδεση - Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Διαγραμμίσεις Δρόμων!
(1 σε σύνδεση με το Forum) (1) Επισκέπτης
Τα μηνύματα με Greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία γιατί ως γνωστό στη γλώσσα του Internet είναι σαν να φωνάζετε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Διαγραμμίσεις Δρόμων!
Διαγραμμίσεις Δρόμων! 3 χρόνια, 1 μήνα πριν  
Είναι σκάνδαλο το γεγονός ότι στους χανιώτικους δρόμους, εντός και εκτός πόλης, οι διαγραμμίσεις είναι ανύπαρκτες. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω το γιατί! Ανύπαρκτες διαβάσεις πεζών. Πόσα ατυχήματα δε γίνονται το καλοκαίρι με ξένους που νόμιζαν ότι ο δρόμος ήταν μονής κατεύθυνσης. 'Έτυχε το καλοκαίρι να έχω φιλοξενούμενους Ιταλούς και με ρωτούσαν με μια δόση ειρωνείας "Μα Κώστα, είναι μάλλον πολύ ακριβό στα Χανιά να κάνεις διαγραμμίσεις"! και προσπαθούσα να δικαιολογήσω τι θα πει να είσαι ανεύθυνος γραφειοκράτης. Τι θα πει να είσαι ένας δήμαρχος-νομάρχης που ξέρει να κόβει κορδέλες σε ημιτελή έργα. Τι θα πει να είσαι Χανιώτης που εκλέγεις τέτοιους δημάρχους και νομάρχες ή με βάση τα πολιτικά σου πιστεύω ή επειδή είναι "κουμπάρος του τάδε" ή από αντίδραση! κλπ κλπ.
Σχεδόν κανείς μας δε κοιτάζει προγράμματα! Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είμαστε Εμείς? Όλες αυτές τις σκέψεις μου τις γράφω πραγματικά με θλίψη, δεν έχω τίποτα με τους παραπάνω ανθρώπους. Απλά πιστεύω ότι πρέπει να "ξεκολλήσουμε" και σαν ψηφοφόροι να μη δίνουμε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που δε πραγματοποίησε ούτε το 10% του δικού του προγράμματος...
Kostas
Μέλος
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 21/12/2008 19:55 από Kostas.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Διαγραμμίσεις Δρόμων! 3 χρόνια, 1 μήνα πριν  
Σίγουρα θα ακυρωθούν όλοι που τα έχουν ρίξει στον κόκορα! το θέμα ειναι οτι είμαστε λιγοι,γιατί νομίζω οτι μιά μεγάλη μερίδα ειναι κουμπάροι και παρακούμπαροι..αξίζουν πάντως ένα μάθημα,και το σπουδαιότερο που είπες να γίνουν αισθητές οι παρουσίες πολιτών στα προγράμματα,και με κάποιο τρόπο να παρακολουθούν και να ενισχύουν τις αποφάσεις...
renata
Chania Maniac
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 01/01
Nothing lasts for ever!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας