Γεια χαρά, βλέπετε το Forum σαν επισκέπτης
Παρακαλώ συνδεθείτε η εγγραφείτε για να συμμετέχετε. Σύνδεση - Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Εθνική οδός Χανίων-Κατάμαυρα μεσάνυχτα.
(1 σε σύνδεση με το Forum) (1) Επισκέπτης
Τα μηνύματα με Greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία γιατί ως γνωστό στη γλώσσα του Internet είναι σαν να φωνάζετε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Εθνική οδός Χανίων-Κατάμαυρα μεσάνυχτα.
Εθνική οδός Χανίων-Κατάμαυρα μεσάνυχτα. 1 χρόνο, 8 μήνες πριν  
Εδω θα καταθέσω την άποψή και την εμπειρία μου για τον Κατασκότεινο,μεσαιωνικό απαράδεκτο δρόμο του βόρειου άξονα της Κρήτης.
Πρίν λίγο έφτασα στο σπίτι μου ερχόμενη απο την περιοχή του αποκόρωνα μέσω της εθνικής δοξάζοντας για άλλη μια φορά την τύχη μου που έφτασα ζωντανή!
Καταμαυρα σκοτάδια, λωρίδα ανύπαρκτη λόγω έλλειψης παραμικρού φωτισμού και άτονου ασπρου χρώματος!
Αναγκάστηκα να οδηγώ γύρω στα 60 χιλ με το ζόρι λόγω περιορισμένης ορατότητας στην άκρη του δρόμου ολο δεξιά.
Παρακαλούσα τον θεό να ειναι άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου για να βλέπω που περίπου να πηγαίνω,αν υπάρχει στροφή και να αποφύγω κανένα δύστυχο με δικυκλο που πιθανόν να μην είχε φώτα!
φυσικά πολλοι με προσπερνούσαν οδηγώντας στην κυριολεξία σχεδόν στα τυφλά..ουσιαστικά με ξύριζαν..
Η μόνη περίπτωση να βλέπεις που πάς ειναι να έχεις τα μεγάλα φώτα συνεχώς όπερ αδύνατον!!
Ειμαι παλιά οδηγός και νομίζω οδηγώ καλά.Δεν φτάνει αυτό!! η μάλον αυτο ειναι το λιγότερο.
Σκεπτόμουνα τον ξένο που θα έρθει στο νησί μας ..θα νοικιάσει αυτοκίνητο και θα οδηγήσει στους δρόμους μας νύχτα..Ατυχος!!
Στο μόνο σημείο που ήξερα πού πήγαινα ήταν αυτο του αγίου ραφαήλ και αυτο επειδή οι άσπρες γραμμές ειναι ικανοποιητικά τονισμένες επειδή ειναι πρόσφατα βαμμένες!
Κατα τα άλλα σας το λέω..οδηγούσα στο περίπου..
Γνωρίζω οτι ειναι αδύνατον να τοποθετούν φανοί σε όλο το μήκος της διαδρομής...όμως!
Θεωρώ απαραίτητο τον τονισμό των άσπρων γραμμών και την τοποθέτηση πυγολαμπίδων ή μάτια της γάτας όπως λέγονται σε όλο τον δρόμο...
Τώρα καταλαβαίνω πόσος κόσμος θα σκοτωθεί ή θα σακατευτεί την διάρκεια του καλοκαιριού που τα αυτοκίνητα πολλαπλασιάζονται...
Ας δούνε οι αρμόδιοι το θέμα στα σοβαρά και ας κάνουν κάτι όσο ακόμα ειναι καιρός!!
Η πρόληψη ειναι το πάν.
renata
Chania Maniac
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 01/01
Τελευταία διόρθωση: 02/06/2010 17:10 από renata.
Nothing lasts for ever!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Εθνική οδός Χανίων-Κατάμαυρα μεσάνυχτα. 1 χρόνο, 8 μήνες πριν  
Eχεις απολυτο δικηο ειναι σαν να προκαλεις την τυχη σου οδηγωντας -ειδικα- νυχτα στην εθνικη.
Καλο θα ηταν να ονομαστει ο χαρος βγηκε παγανια road.
xenos
Μέλος
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας