Γεια χαρά, βλέπετε το Forum σαν επισκέπτης
Παρακαλώ συνδεθείτε η εγγραφείτε για να συμμετέχετε. Σύνδεση - Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ε!! όχι και κλήση για παράνομη στάθμευση απόγευμα,χειμωνιάτικα, στην παραλιακή 5 χιλιομέτρων στο Ρέθυμνο!!!
(1 σε σύνδεση με το Forum) (1) Επισκέπτης
Τα μηνύματα με Greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία γιατί ως γνωστό στη γλώσσα του Internet είναι σαν να φωνάζετε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ε!! όχι και κλήση για παράνομη στάθμευση απόγευμα,χειμωνιάτικα, στην παραλιακή 5 χιλιομέτρων στο Ρέθυμνο!!!
Ε!! όχι και κλήση για παράνομη στάθμευση απόγευμα,χειμωνιάτικα, στην παραλιακή 5 χιλιομέτρων στο Ρέθυμνο!!! 2 χρόνια πριν  
--Δεν παμε μιά βολτούλα στο ρέθυμνο,τώρα που είναι χειμώνας να δοκιμάσομε και το σουβλάκι τους???
Αφήσαμε το αυτοκίνητο στην έρημη παραλιακή σάββατο βράδυ,είχαμε και τον σκύλο μαζί μας,και οικογενειακώς,περπατήσαμε στα έρημα στενοσόκκακα της παληας πόλης του Ρέθυμνου,απολαμβάνοντας την ήρεμη ατμόσφαιρα!
Φάγαμε πολύ νόστιμο σουβλάκι με κυπριακή πίττα πολύ φτηνά,μετά το παγωτό μας και την υπέροχη κρέπα με μπισκότο!
Η έξοδός μας μέχρι στιγμής κόστισε μόνο 13 ευρώ για δύο άτομα με όλα τα παραπάνω!!
(ο σκύλος μας πήρε μόνο νερό)!!!!
Μετά απο μιάμισι ώρα περίπου,πήγαμε να πάρομε το αυτοκίνητο.απο μακρυά διεκρινα κάτι να ασπρίζει στους υαλοκαθαριστήρες...μπά λέω κανένα διαφημιστικό έντυπο θα είναι...
πλησιάζω περισσότερο και διαπιστώνω οτι ναί!! ήταν μιά κλήση απο το λιμεναρχείο!!
Ημαρτον!! κοιτάζω ξανακοιτάζω χωρίς να πιστεύω στα μάτια μου...
Καλά ρε Λιμενομπαγάσηδες,βρήκατε το κουράγιο σαββατιάτικα,σε μιά παραλία 5 χιλιομέτρων άδεια χειμωνιάτικα,μή τουριστικής αιχμής να δώσετε κλήση 80 ευρώ???
Περάσαμε ένα φτωχικό σαββατόβραδο με σουβλάκι και παγωτό,δώσαμε 13 ευρώ και μας το βγάλατε απο την μύτη??????
Μπράβο σας ρε, σε ανώτερα και....καλοξόδεφτα!!!!
renata
Chania Maniac
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 01/01
Τελευταία διόρθωση: 02/02/2010 05:10 από renata.
Nothing lasts for ever!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ε!! όχι και κλήση για παράνομη στάθμευση απόγευμα,χειμωνιάτικα, στην παραλιακή 5 χιλιομέτρων στο Ρέθυμνο!!! 2 χρόνια πριν  
Κυρία μου χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζύ σας θα σας κάνω δυο ερωτήσεις .....μήπως εκει που βάλατε το αυτοκινητό σας απαγορευόταν ??? οι πινακίδες και γενικότερα ο κ.ο.κ ισχύει για ορισμένους μήνες του χρόνου ??
Ας μη παραπονιόμαστε όταν τα όργανα τάξεως προσπαθούν να κάνουν τή δουλειά τους και ας μη κλαιγόμαστε όταν είμαστε εν αδίκο .

Σας ευχαριστώ !!
teriskir
Νέο μέλος
Φύλο: Άνδρας Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 01/01
Έμαθα να ζω σαν να πεθάνω αύριο , και σκέφτομαι σαν να μη πεθάνω ποτέ !!!

Απ: Ε!! όχι και κλήση για παράνομη στάθμευση απόγευμα,χειμωνιάτικα, στην παραλιακή 5 χιλιομέτρων στο Ρέθυμνο!!! 2 χρόνια πριν  
Και εμένα στο Ρέθυμνο μου έχουν συμβεί τα απίστευτα!

Φυσικά αν απαγορεύεται απαγορεύεται όπως είπε και ο teriskir !
Αυτό δεν χωράει συζήτηση.

ΑΛΛΑ!!!

Η παραλιακή οδός είναι μεγάλη και πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε περισσότερα σήματα, όχι ένα στην αρχή και ένα στο τέλος.(τουλάχιστον τότε που την είχα φάει έτσι ήταν, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται)

Γενικά την έχει πατήσει πολύς κόσμος έτσι.

Ακόμα τον χειμώνα που δεν υπάρχει κίνηση και που ο καιρός είναι χάλια θα έπρεπε να ήταν πιο ελαστικά τα πράγματα...

Όπως πχ γίνεται σε αρκετούς δρόμους στη παλιά πόλη Χανίων. Το καλοκαίρι δεν περνάς καν, ενώ τον χειμώνα τα πράγματα είναι ελεύθερα και για parking και ότι θέλεις.

Κάτι άλλο που με είχε ενοχλήσει στο παρελθόν με το Ρέθυμνο.

Είχαμε πάει για καφέ μια μεγάλη παρέα με 5-6 αυτοκίνητα και όταν γυρίσαμε βρήκαμε όλοι κλήσεις στα δικά μας και σε μερικά άσχετα ενώ τα αυτοκίνητα που είχαν Ρεθυμνιότκες πινακίδες δεν είχαν ούτε μία!

Θυμάμαι αξέχαστα ότι είχαμε πετύχει και τύπο που τις έκοβε λίγο πιο κάτω και είχε γίνει ολόκληρη φασαρία για αυτό το θέμα!

Φυσικά δεν βρέθηκε άκρη μαζί του, μετά οι μισοί έλεγαν να πάνε για καταγγελία, οι άλλοι μισοί θέλανε να φύγουν οπότε το αφήσαμε το θέμα..
tyrokauteros
Νέο μέλος

teriskir έγραψε:
Κυρία μου χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζύ σας θα σας κάνω δυο ερωτήσεις .....μήπως εκει που βάλατε το αυτοκινητό σας απαγορευόταν ??? οι πινακίδες και γενικότερα ο κ.ο.κ ισχύει για ορισμένους μήνες του χρόνου ??
Ας μη παραπονιόμαστε όταν τα όργανα τάξεως προσπαθούν να κάνουν τή δουλειά τους και ας μη κλαιγόμαστε όταν είμαστε εν αδίκο .

Σας ευχαριστώ !!

Eιλικρινα δεν είδα ταμπέλα απαγορευσης τουλάχιστον εκεί κοντα...μπορεί να υπήρχε κάποια σε απόσταση 2 χιλιομέτρων
τώρα σχετικά με τα όργανα της τάξης θα μου επιτρέψεις να πώ οτι δεν είναι βέβαιο οτι κανουν και πολύ καλά την δουλειά τους...
έχω δεί τζίπ να έχουν καβαλήσει ράμπες αναπήρων και να σφυρίζουν ή να περιμένουν να έρθει ο οδηγός ...
Μην το ψάχνεις..για τις υπερβολές διαμαρτύρομαι...
και η περίπτωση στο ρέθυμνο,ήταν μιά υπερβολή!!
renata
Chania Maniac
Nothing lasts for ever!

τα όργανα να κάνουν την δουλεία τους όπως πρέπει και να ξεκινήσουν να γραφούν κατ αρχήν τα χιλιάδες παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια αυτοκίνητα, μηχανάκια ,απλά δεν πάει άλλο είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται.
Emmanouil
Μέλος

Emmanouil έγραψε:
τα όργανα να κάνουν την δουλεία τους όπως πρέπει και να ξεκινήσουν να γραφούν κατ αρχήν τα χιλιάδες παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια αυτοκίνητα, μηχανάκια ,απλά δεν πάει άλλο είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται.

χμμμ αλήθεια είναι αυτό!!
άν το παρκάρισμά μου αποτελούσε πρόκληση δεν θα μιλούσα καθόλου αλλα σε τεράστια αλάνα μόνο του,θεοσκότεινα,ερημιά ...μάλον δεν γούσταρε τις πινακίδες μου
renata
Chania Maniac
Nothing lasts for ever!

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας